Novinky - 21.04.2019 12:41

Akoby zabudli pravidlá, Hamilton si nevšimol zrušený icing

Zdroj: huste.tv/youtube

Polovica sérií v play-off je už vyriešená, zvyšné svoje rozuzlenie ešte stále hľadajú. Otvorené je to aj medzi Washingtonom a Carolinou, v ktorej sa klub z hlavného mesta ujal vedenia v sérii 3:2 na zápasy, a to debaklom, ktorý pripravil svojmu súperovi v Capital One Arena. Ešte v polovici stretnutia bol rozdiel len jednogólový, no potom Washington svoje tempo vystupňoval a výsledkom tohto procesu bol výsledok 6:0.

Najkurióznejší zo všetkých gólov v zápase bol v poradí tretí. Capitals vyhadzovali puk z vlastnej polovice a ten smeroval na zakázané uvoľnenie. Ako však ukázal jeden z dvojice čiarových rozhodcov, videl tam teč vracajúceho sa hráča Caroliny. Na to však Dougie Hamilton vôbec nereagoval, len symbolicky dokorčuľoval za vlastnú bránku a nechal sa obohrať Alexandrom Ovečkinom. Ruská hviezda puk okamžite poslala pred bránku na Bretta Connollyho a Washington viedol o tri góly.

V utorok nadránom budeme môcť sledovať šiesty zápas série, hraný v Caroline, pričom všetky doterajšie ovládlo domáce mužstvo. V jednom prípade cez predĺženie a hneď dvakrát sa zrodil slušný debakel. Pred Capitals dokázali v utorok Hurricanes triumfovať 5:0. Pokiaľ si niektorá dvojica pýta sedemzápasový boj, zrejme práve táto.