Novinky - 12.09.2019 15:16

Nádherná fanúšička vykoľajila amerického komentátora

Zdroj: huste.tv/Twitter

Basketbalové MS poznajú všetkých semifinalistov a zarezonovali viaceré udalosti - škandalózne vypadnutie Litvy, nečakane dlhá cesta Česka či senzačná štvrťfinálová výhra Francúzov nad Spojenými štátmi americkými 89:79. Pozornosť pútajú aj atraktívne fanúšičky, ktoré vycestovali do Číny, aby podporili svojich miláčikov a o tom by vedel rozprávať komentátor Andrew Gaze. Ten po bohatej hráčskej kariére prešiel do americkej televízie a počas šampionátu svojimi postrehmi sprevádza divákov. Samozrejme, pokiaľ mu práve mozog nevypne obdarená fanúšička bez podprsenky.

Na Twitteri sa ho mnohí diskutéri zastávajú a chlapi väčšinou úplne chápu, prečo zrazu ostalo ticho. Šlo pritom o kľúčové momenty dôležitého duelu medzi USA a Brazíliou, favorit viedol o osem bodov a Juhoameričania si vzali oddychový čas. Kamery sa tak zamerali na tribúny a priniesli obrázok, ktorý potešil nejedno mužské oko. "Teraz je to všetko na Brazilčanoch," začal Gaze myšlienku predtým, ako ho záber vyrušil. Po dlhej prestávke sa zmohol aspoň na ťažkopádne doformulovanie myšlienky o tom, že budú potrebovať podporu všetkých svojich fanúšikov.

Odozva z Brazílie bola celkom priaznivá. Hoci sa basketbalisti aj zásluhou Čechov nedostali do štvrťfinále, minimálne medzi ženami hľadajú konkurenciu ťažko a v priamom prenose bol k videniu aj dôkaz. Ozvali sa síce aj hlasy kritizujúce komentátora, ale treba povedať, že svoju "pudovú chybu" dokázal dohrať bez toho, aby ho mohol niekto obviňovať z podnecovania sexizmu.