Novinky - 19.06.2020 08:24

Nádejná "ring girl" je zároveň jednou z najkrajších golfistiek sveta

Richard Weinfortner Autor: Richard Weinfortner | Zdroj: huste.tv/Instagram

Instagramových senzácií zo sveta športu tu už v minulosti bolo veľa a máloktorá z nich toho dosiahla veľa, pokiaľ ide o súťažné výsledky. Napriek tomu, pohľadom na ne sa nejeden rád pokochá a viackrát majú za sebou aj zaujímavý príbeh. Tak, ako 22-ročná golfistka Bella Angel, ktorá sa svojim fanúšikom pravidelne hlási z golfových ihrísk v obtiahnutom oblečení a teší sa zo svojich pokrokov.

Absolventka Univerzity v Loughborough si takto získala priazeň takmer 213 tisíc followerov a nepotrvá dlho, kým ju skontaktuje komunita golfových hráčov, ktorá jej pravdepodobne bude vyčítať príliš vyzývavé pôsobenie na greenoch. Títo hráči si totiž do veľkej miery potrpia na etiku a slušnosť, o čom by vedela rozprávať Paige Spiranacová, ďalšia kráska z prostredia tohto športu, ktorej sme sa venovali v marci. Viacerí považujú za najkrajšiu hráčku právu ju, ale početné preferencie má rozhodne aj Bella.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Bella Angel (@bellaangelgolf),

V minulosti mala mladučká Britka nejednu ponuku aj z prostredia modelingu alebo hostessingu a záujem o ňu je aj v bojových športoch. Nie však ako o bitkárku. Pred časom sa na jednej charitatívnej akcii predviedla ako "ring girl", svoje telo ukázala v značne odhalenej podobe a divákov privádzala do varu, čo sa ostatne od tejto profesie očakáva.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Bella Angel (@bellaangelgolf),

Richard Weinfortner

Richard Weinfortner

Viac článkov od autora